Τελικός Ποδοσφαίρου Σχολικού Πρωταθλήματος Περιφέρειας Πελοπονήσου

Το σχολείο μας κέρδισε την πρόκριση στον τελικό ποδοσφαίρου του Περιφερειακού Σχολικού Πρωταθλήματος Πελοπονήσου, αφού απέκλεισε στα προκριματικά το 1ο Λύκειο Κορίνθου με σκορ 1 – 0 και στα ημιτελικά το 6ο Λύκειο Καλαμάτας με το ίδιο αποτέλεσμα.

Μετά από τα παραπάνω παιχνίδια θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Πελοπονήσου στον τελικό που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2018 και ώρα 10:30 στο γήπεδο Φιλικών στην Τρίπολη Αρκαδίας, εναντίον του 2ου ΓΕΛ Τρίπολης.

 

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 10ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Στους αγώνες της 3ης αγωνιστικής η ομάδα ποδοσφαίρου του σχολείου μας προκρίθηκε για τον τελικό αγώνα της περιφερειακής ενότητας Λακωνίας. Ο αγώνας κρίθηκε στα πέναλτι (4-3) μια και στην κανονικη διάρκεια του αγώνα το αποτέλεσμα ήταν 1-1. Καλή επιτυχία στον τελικό!!!!

Η ομάδα καλαθοσφαίρησης των κοριτσιών ητήθηκε στον σημερινό αγώνα (ήταν τελικός) και έτσι κατέλαβε την 2η θέση για την περιφερειακή ενότητα Λακωνίας.

Τέλος η ομάδα καλαθοσφαίρισης των αγοριών ητήθηκε στον σημερινό αγώνα και έδωσε προσεχή συνάντηση για τους σχολικούς αγώνες της επόμενης σχολικής χρονιάς.

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 4-11-2011

Κατά τους σχολικούς αγώνες (2η αγωνιστική) οι ομάδες, ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης αγοριών και καλαθοσφαίρισης κοριτσιών, του σχολείου μας πέρασαν στον επόμενο γύρο.